Ми – лідери, за нами – майбутнє!

11 січня 2019 року у місті Ірпені на базі навчально-виховного об’єднання «Ірпінський ліцей інноваційних технологій – Мала академія наук» відбувся обласний зимовий збір лідерів органів самоврядування дітей та учнівської молоді Київської області . Організаторами заходу стали департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини», Ірпінська міська рада, управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

Учасниками збору були представники 25 районів, 11 міст та 9 об’єднаних територіальних громад Київщини, а саме 60 лідерів органів самоврядування та 46 педагогів-координаторів.

На зібранні були присутні почесні гості: виконуюча обов’язки Ірпінського міського голови, секретар міської ради Анастасія Попсуй, начальник управління освіти і науки Ірпінської міської ради Олег Білорус, заступник директора КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини». Людмила Шевченко.

У рамках заходу було розглянуто питання:

  • Ірпінська міська рада лідерів, як фактор розвитку дитячих соціальних ініціатив.
  • Про кращі дитячі лідерські ініціативи, проекти, справи, реалізовані у 2018 році на Київщині.
  • Проектування процесів розвитку дитячого лідерського руху на Київщині у 2019 році у співпраці з Національною дитячою радою та Всеукраїнською радою старшокласників.

Від лідерів дитячого самоврядування Тетіївщини у зборі взяв активну участь Дем’янюк Максим президент РОСТу і презентував проект «Відкрий серце для добра», який реалізували в життя вихованці ТОГ «Лідер» Центру позашкільної освіти.

На заході було відзначено та нагороджено 14 найактивніших лідерів учнівського самоврядування Київщини. Почесну відзнаку «Лідер Київщини» департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації отримав і наш юний президент учнівського самоврядування Максим Дем’янюк. Вітаємо і бажаємо надалі великих перемог .

/Files/images/l2.jpg /Files/images/l3.jpg /Files/images/l4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 213

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.