Від проєктної ідеї до конкретної дії

18 лютого 2020 року на базі КЗ «Центр позашкільної освіти» відбулося тренінгове заняття «Від проєктної ідеї до конкретної дії» для лідерів учнівського самоврядування Тетіївської громади.

Привітали учасників зібрання директор Центру позашкільної освіти Кругляк Тетяна Петрівна, методист, координатор РОСТу Каткова Світлана. За участь у реалізації проєктів «Відкриваємо для молоді успішні підприємства Київщини» і «Сором’язливість та скромність серед сучасної молоді» активні лідери отримали грамоти начальника управління освіти Тетіївської міської ради: Дар’я Карасьова, Надія Оксак (учениці 8 класу Тетіївського ліцею №2), Вікторія Возна (учениця 10 класу КЗ «Тетіївський ЗЗСО I-III ст. №1»), Вероніка Заїка (учениця 9 класу КЗ «Степівське НВО «ЗОШ I-II ст. – дит. садок»).

Президент РОСТу Дем’янюк Максим представив координатора обласної ради дітей Київщини, методиста методичного відділу КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» Олену Олександрівну Лісовенко, яка провела заняття з лідерами та координаторами на тему «Від проєктної ідеї до конкретної дії», давала чіткі рекомендації та поради щодо написання проєктів. В процесі роботи лідери поділилися на групи, вчилися працювати в команді і практикувалися у написанні проєктів.

Учасники зібрання подякували Олені Олександрівні за ефективне навчання в напрямку написання проєктів.

Для проактивної молоді дуже важливим є розуміння, що лідерство сьогодні – це перш за все відповідальність, емоційна компетентність та вміння працювати в команді.

Фото

Кiлькiсть переглядiв: 365

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.