Козацькі забави 2018

19 жовтня 2018 року в Центрі позашкільної освіти відбулася конкурсно-розважальна програма "Козацькі забави" присвячена Дню Захисника України, Дню українського козацтва, в якій взяли участь учні 7 класів міських шкіл.

В змаганнях приймали участь рій "Соколи" КЗ "Тетіївський НВК "Гімназія - ЗОШ І-ІІІ ст.", рій "Козацький гарт" КЗ "Тетіївський ЗЗСО І-ІІІ ст. №3", рій "Джура" КЗ "Тетіївський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст- природничо-математичний ліцей", рій "Яструби" КЗ "Тетіївський ЗЗСО І-ІІІ ст. №1."Команди змагалися у таких конкурсах: "Привітання", "Творчість", "Вірю не вірю", "Заморочки із бочки", "Смакота", "Армреслінг", "Інформаційні технології". Основна частина змагань проходила у формі квесту. Змагання проходили жваво та весело. Під час гри хлопці показали свої творчі здібності, свою спритність, рішучість, швидкість, силу, знання з інформаційних технологій, історії і традицій українського козацтва.Свої музичні вітання нашим учасникам та всім присутнім в залі подарували вихованці вокальної студії "Надія" ЦПО Зєнова Аліна, Повшедна Діана, Хміль Михайло, Тимошенко Софія (керівник Чоповська Н.О), вихованка вокального гуртка ЦПО Мельничук Любов (керівник Ільїн М.Л.) та вихованці музичної школи Кулаківський Святослав, Яковишина Анна (керівник Мельничук Т.В.)Директор ЦПО Дімова М.С. вручила учасникам грамоти за достойну участь у конкурсах. За оцінками журі місця були розподілені таким чином:

  • І місце - рій "Джура" КЗ "Тетіївський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - природничо-математичний ліцей", також отримали грамоту за І місце у конкурсі "Вірю не вірю", І місце у конкурсі "Заморочки із бочки", І місце у конкурсі "Смакота";
  • І місце - рій "Соколи" КЗ "Тетіївський НВК "Гімназія - ЗОШ І-ІІІ ст.", грамота за І місце у конкурсі "Привітання", І місце у конкурсі "Творчість", І місце у конкурсі "Силачі", І місце за зовнішній вигляд, Іван Хоменко нагороджений дипломом за І місце у конкурсі "Армреслінг";
  • ІІ місце - рій "Козацький гарт" КЗ "Тетіївський ЗЗСО І-ІІІ ст. №3", грамота за І місце у конкурсі "Привітання", І місце у конкурсі "Смакота", Артем Пересада нагороджений дипломом за волю до перемоги, за відповідальність, відданість, вірність команді та активну участь у грі.
  • ІІ місце - рій "Яструби" КЗ "Тетіївський ЗЗСО І-ІІІ ст. №1.", грамота за І місце у конкурсі "Творчість", І місце у конкурсі "Інформаційні технології"

Всі учасники гри отримали подарунки від благодійного фонду "Фортеця". Щиро дякуємо Олександру Ференцю голові благодійного фонду "Фортеця" за постійну підтримку підростаючого покоління.

Фото

Кiлькiсть переглядiв: 178

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.